Predstavljamo vam jedan od naših projekata za 2023. godinu. U pitanju je dvospratna brvnara od balvana koja će uskoro biti montirana. Projekat je “ključ u ruke”, sto znači da radimo sve - od plana i dogovora, pa do najfinijih majstorskih radova. Ovakvi projekti su najzanimljiviji, ali ujedno i najzahtevniji.


brvnara-kljuc-u-ruke1.jpg

Brvnara se sastoji od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja - celokupna kvadratura kuće je oko 250m2. U niskom podrumu veličine 90m2, koji je namenjen za uživanje i opuštanje, nalaziće se spa, sto za bilijar, i još mnogo toga. Iznad njega je visoko prizemlje, koje je građeno slaganjem debala drveta; u pitanju je najkvalitetnije drvo za brvnare koje mi uvek preporučujemo klijentima - crni bor (sa njim je kvalitet kuće neupitan). Prizemlje, ispred čijeg ulaza se nalazi simpatična mala nadstresnica, je velicine 90m2; u njemu je smeštena kuhinja sa šankom i trpezarija, a paralelno sa njom se nalazi dnevni boravak i veličanstveni zidani kamin koji je glavni vizuelni element čitavog enterijera. Takođe, visoko prizemlje ima izlaz na terasu. Stepenice vode do sprata koji se sastoji od više soba - dve velike spavaće sobe i jedne manje; zatim kupatila i još jedne sobe. Takođe, iz predsoblja i jedne spavaće sobe se može doći na drugu terasu. Površina sprata je 70m2. Sve ovo, slikovito objašnjeno, možete pogledati ispod, u našem videu 3D animacije projekta i na fotografijama.

Brvnara ključ u ruke - cena

Cene naših kompletno završenih brvnara (ključ u ruke) zavise od mnogo faktora - u cenu ulaze debljina trupaca, kompleksnost projekta, kvadratura, dodatna obrada i tako dalje. Zbog svega toga nemamo fiksne cene za ovakve projekte, već su one stvar detaljnog dogovora. Ono što možemo da vam kažemo je da cene za ključ u ruke kreću od 1500eur po kvadratnom metru - moramo da napomenemo da u ovu cenu ne ulazi PDV od 20%. Cene u sivoj fazi su naravno jeftinije. Više o našim uslugama, proizvodnom programu i cenovnom opsegu možete videti ovde.

Video Preview